UKSO Software Upgrade!

58 posts in this topic

Well, me and TrisK spent 6 hours ironing out bugs and faults.

We are running on a much newer version of IPB now.

There are still faults and bugs that we need to iron out, however by all means report them to us in this Thread!

So Far we are aware of:

  • Attachment Images not displaying correctly on existing posts FIXED
  • No UKSO Logo at the top FIXED
  • Old Quotes don't format correctly FIXED
  • Club Members cant reply to topics in announcements FIXED
  • Image attachment size FIXED
  • Emoticon display issue :) FIXED
  • Wiki Missing FIXED
  • Mobile View Issue with Recent Topics FIXED
  • Traders Banners not displaying correctly FIXED
  • Cant pay via PayPal from the store
  • F/s template not on new f/s adds

We are working hard to iron out these bugs, bare with us!

Kind Regards
UKSO Team

Share this post


Link to post
Share on other sites

Firstly, thank you UKSO staff/mods for working late into the early hours to bring us this update. At first instance, I really like the new interface, looks much more updated and dynamic. Love the new feature where it remembers your text if you accidentally click back! Amount of times I've been bummed by that lol.

I note that you've noticed the following bugs:

Attachment Images not displaying correctly
Traders Banners not displaying correctly
No UKSO Logo at the top.
Mobile View Issue with Recent Topics.

I've also noticed that the 'quote' feature isn't working. Would also be cool to bring back the white and blue color strips between each section/thread like before.

Thanks fellas, keep up the good work (y)

Share this post


Link to post
Share on other sites
19 minutes ago, Shyam said:

Firstly, thank you UKSO staff/mods for working late into the early hours to bring us this update. At first instance, I really like the new interface, looks much more updated and dynamic. Love the new feature where it remembers your text if you accidentally click back! Amount of times I've been bummed by that lol.

I note that you've noticed the following bugs:

Attachment Images not displaying correctly
Traders Banners not displaying correctly
No UKSO Logo at the top.
Mobile View Issue with Recent Topics.

I've also noticed that the 'quote' feature isn't working. Would also be cool to bring back the white and blue color strips between each section/thread like before.

Thanks fellas, keep up the good work (y)

How is quote not working? I just quoted this post

Share this post


Link to post
Share on other sites
42 minutes ago, TrisK said:

How is quote not working? I just quoted this post

Anything that has been quoted since the update works fine but any of the previous quotes don't have a box around them so they are a little hard to read.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, karl. said:

Anything that has been quoted since the update works fine but any of the previous quotes don't have a box around them so they are a little hard to read.

I think that will fix itself, there are several hundred upgrade processes still running in the background working through posts and images and updating the to the new format

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

1 hour ago, TrisK said:

How is quote not working? I just quoted this post

aah right I see you've moved the quote button to the left! Completely missed that. Sorry guys. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

GREAT JOB  guys we neeeded a new view 

 

please also fix the 2mb/gb limit for the pics  when putting them  strait from laptop to club 

cheeeers 5e colin

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, 5e colin said:

GREAT JOB  guys we neeeded a new view 

 

please also fix the 2mb/gb limit for the pics  when putting them  strait from laptop to club 

cheeeers 5e colin

 

I believe that is sorted. Try it and see Colin :)?

Just now, crispyeel said:

Not showing active users at the bottom of the main forum page either chaps?

Its at the top now under Stats.

We may mod it back to the bottom. We are concentrating on core functionality at the mo :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 minutes ago, killistiaque said:

Look really nice. But cant find the wiki page :cray:

Think the wiki page is on the list of things that the automatic jobs are rebuilding.

Ill add it to the list though!

Share this post


Link to post
Share on other sites
14 minutes ago, 5e colin said:

what do i click now to see last post in threads as i keep going to first post of the threads ??

click over on the far right of the topic view, where is says the date that the last post was

Share this post


Link to post
Share on other sites
50 minutes ago, TrisK said:

Think the wiki page is on the list of things that the automatic jobs are rebuilding.

Ill add it to the list though!

Wiki is now accessible 

Share this post


Link to post
Share on other sites
16 minutes ago, TrisK said:

Wiki is now accessible 

Bet all the pictures are still lost with photobucket though?? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, maddox710 said:

Bet all the pictures are still lost with photobucket though?? 

not for much longer, theyll be back soon

Share this post


Link to post
Share on other sites

this is what i see  no date ?? or am i stone blind ??

 

also i need to figure out the setting like it use to be that the threads stay inline like before now they disapear after my comment til a new reply comes to it

Screenshot-2017-10-4 Unread Content - UK Starlet Owners.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, 5e colin said:

this is what i see  no date ?? or am i stone blind ??

 

also i need to figure out the setting like it use to be that the threads stay inline like before now they disapear after my comment til a new reply comes to it

Screenshot-2017-10-4 Unread Content - UK Starlet Owners.png

Click the edit stream link Colin. And the settings you need are there. For the date stuff 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is there any reason why I get logged out after so long on mobile? Is there any way to remain signed in? 

On a lighter note, forum looks good and will take a little getting used to.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now