Jump to content

#TIDGEY

Club Member
  • Content count

    590
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About #TIDGEY

  • Rank
    Boosting a Starlet

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    glasgow
  • Interests
    http://www.ukstarletowners.com/topic/94733-tidgey/ My sales feedback :)

Recent Profile Visitors

2617 profile views
  1. #TIDGEY

    Delete

    Delete
  2. #TIDGEY

    SOLD - LOCK

    Updated
  3. #TIDGEY

    SOLD - LOCK

    Bump
  4. #TIDGEY

    SOLD - LOCK

    Bump
  5. #TIDGEY

    SOLD - LOCK

    Wasnt sure what price to put on it hence the or nearest offer , if someone if genuinely intrested in it we can negotiate price from there
  6. #TIDGEY

    SOLD - LOCK

    Bumpo
  7. #TIDGEY

    SOLD - LOCK

    Bump
  8. #TIDGEY

    Please close

    As title needing 4efte engine J hook that bolts onto clylinder head for removing the engine, thanks Pic shows what i mean
  9. #TIDGEY

    SOLD - LOCK

    Price drop
  10. #TIDGEY

    SOLD - LOCK

    WEPR M/S downpipe Td04L turbo internal wastegate with stock actuator WEPR screamer downpipe rejoined by Dean at RW with second o2 bung welded in Braided oil feed and new nomex oil return £500ono plus delivery and fee (Paypal)
  11. #TIDGEY

    SOLD - LOCK

    Bump offers
  12. #TIDGEY

    SOLD - LOCK

    Bump - offers
  13. #TIDGEY

    SOLD - LOCK

    Realised the two vertical plastics have been cut off, think it looks better anyways
  14. #TIDGEY

    SOLD - LOCK

    As title , few marks and scratches especially under front of the bumper but could be alot worse considering its the original paint from factory and we know how low these motors sit to shitty UK roads. I can get close up photos on request. Can post within the UK Front Bumper with the fogs £160 ONO Bonnet £80 ONO
  15. #TIDGEY

    SOLD - LOCK

    Basically brand new Wepr stainless downpipe from my internal gate td04 setup, was a screamer decat to begin with but was re joined by Dean at Rw developments and a second o2 bung was welded in (comes with blank) ( painted in hi temp ceramic ) £150 + postage/fee OBO
×