Jump to content
Sign in to follow this  
paddy

Need Help, Indicators Cutting Car our!!

Recommended Posts

My Glanza died this morning, was going along just fine, went to put my indicatiors on, every time they flashed it cut the engine out, also got a massive smell of fuel from inside the car, anyone have any idea what’s causing it? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

check the bulbs aint bridging, regarding the fuel smell check for leaks

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just had a look, both front bulbs are blown, I’ll get them changed ASAP, is there a relay for the indicators? When the car cut out this morning form the indicators it flooded the engine, was running on 1 maybe 2 cylinders which a huge cloud of white smoke out the back which was un burned fuel 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Update - both front bulbs are fine, they’ve not blown, they just do not light up. When the car tries to light them up it cuts the car out. Rear indicators work fine. I tried different bulbs in the front - same problem. Has anyone got any other suggestions? A bit stuck with this one, mot is due next week. I’ve check all earths under the bonnet, nothing is loose 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×