Jump to content
Sign in to follow this  
Lmooreep91headache

4efe turbo Please help 😩🤷🏼‍♂️😂

Recommended Posts

New member I really need some advice if anyone could help that’d be great. Recently got a gls 4efe full glanza rep in the hope of going turbo. The previous owner was kind enough to give me the old fte ecu all the looms key barrel etc. I’ve swapped everything over and bolted it all together, theoretically it’s ready to drive. 

I’ve changed igniter dizzy the leads etc. I have Strong spark and I’m definitely getting fuel as the fte injectors leaked until I changed seals. However it point blank will not fire. I’ve spent all day playing with dizzy timing and it won’t start at all I’m really confused. Any advice would be hugely appreciated as I’m completely out of options I just want to take it for a play now. Thanks in advance 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Okay it turns out I’ve been silly. As previously mentioned I know the pump works I changed injector seals and heard the rail build pressure again so I stopped hunting for fueling. Turns out my injectors aren’t firing as the new plugs are bone dry. Everything else appears to be in order I just need to figure out why i have no injector pulse and hopefully we’re all good 🤞🏻

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...